Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Στα 2,5 ευρώ από 2,80 θα μειωθούν τα διόδια στην Αττική...

Στα 2,5 ευρώ από 2,80 θα μειωθούν τα διόδια στην Αττική Οδό από 6 Οκτωβρίου

Ο πληθωρισμός υποχωρεί, η δύσκολη φάση με τις τιμές βαίνει προς το τέλος, είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισαγωγική τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο

Από τις 6 Οκτωβρίου τα διόδια στην Αττική Οδό θα μειωθούν στα 2,5 ευρώ από 2,8 ευρώ τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι η καθημερινότητα και τα προβλήματά της βρίσκονται στο επίκεντρο της ατζέντας της κυβέρνησης.

Κατά την τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στη σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού, επισημαίνοντας ότι τα διόδια από τις 6 Οκτωβρίου θα μειωθούν στα 2,5 από τα 2,8 ευρώ.

Αττική οδός: Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

«Τα δημόσια ταμεία θα ενισχυθούν με παραπάνω από 3 δισ. ευρώ από την εταιρεία που θα τη διαχειριστεί, αλλά θα υπάρχει και χειροπιαστό όφελος για τους πολίτες, καθώς από τις 6 Οκτωβρίου τα διόδια στην Αττική Οδό θα μειωθούν από 2,8 ευρώ στα 2,5 ευρώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.