Αρχική ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ Φθινοπωρινό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αγία Παρασκευή

Φθινοπωρινό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αγία Παρασκευή

Εκδήλωση από το χρήστη Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child

Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή.

Σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά στο καθιερωμένο φθινοπωρινό Smile Bazaar του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που θα υλοποιηθεί από 30 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου 2024, με δωρεάν είσοδο, στους χώρους του Οργανισμού στην Αγία Παρασκευή, Γαρυττού 80, 5ος όροφος (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).

Στο Bazaar θα βρείτε μία τεράστια συλλογή από μοναδικά και επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια και φυσικά σχολικά είδη, σε πολύ χαμηλές τιμές, έως -70%!

Το bazaar θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00π.μ. έως τις 7:00μ.μ. (Δευτέρα έως Κυριακή).

Όλα τα έσοδα και από αυτό το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το πολύπλευρο έργο και τις εξειδικευμένες, ολιστικές δράσεις των 10 Εξειδικευμένων Κέντρων Δράσης που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχοντας υποστήριξη σε κάθε ευάλωτο παιδί και την οικογένειά του, που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Σας περιμένουμε! 

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο X (Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.