Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Για προληπτικούς λόγους αναστέλλεται για σήμερα 12/8 η λειτουργία του Δημοτικού...

Για προληπτικούς λόγους αναστέλλεται για σήμερα 12/8 η λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου

Με στόχο την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών και λαμβάνοντας υπόψιν τις συστάσεις του ΕΟΔΥ για αποφυγή παραμονής σε ανοικτούς χώρους, όλων των πολιτών και κυρίως όσων ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, με απόφαση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, δεν θα λειτουργήσει σήμερα ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Cine Σχολείο-Θανάσης Βέγγος», στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 7).

Με νεότερη ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το αν θα λειτουργήσει με το κανονικό πρόγραμμα προβολών, αύριο Τρίτη 13 Αυγούστου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.