Αρχική ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ Εκλογές για το Δ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ, υποβολή υποψηφιοτήτων έως 20 Αυγούστου

Εκλογές για το Δ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ, υποβολή υποψηφιοτήτων έως 20 Αυγούστου

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 417 – 415)  θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων της ΕΝΕΒΑΠ. Η διαδικασία ψηφοφορίας  θα ξεκινήσει από της 15:00 και θα ολοκληρωθεί στης 20:00. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε η  συμμετοχή όλων των μελών κρίνεται  αναγκαία για το μέλλον της ΕΝΕΒΑΠ,  αλλά και των καταστημάτων μας.

      Όσοι συνάδελφοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να επικοινωνήσουν ως Δευτέρα 20 Αυγούστου στα τηλ: Τάρλας  Μάκης 6939607471 και Ανυφαντής Στέργιος  6937290740

Για το Δ.Σ.

 Πρόεδρος                                        Γεν. Γραμματέας.

          ΤΑΡΛΑΣ ΜΑΚΗΣ                                ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.