“Όραμα”: Ο κ. Μυλωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ξενάκης είναι υπόλογοι απέναντι στους δημότες για το δημόσιο χρήμα

Πληρώσαμε διπλάσια για την ίδια εκδήλωση-Υπόλογος ο κ.Μυλωνάκης

Ως γνωστόν ο Δήμος Αγίας Παρασκευης διοργάνωσε και φέτος στις 25 Ιουλίου παραμονή της γιορτής της Αγίας Παρασκευής,εκδήλωση στη πλατεία Μελίνας Μερκούρη με γνωστούς τραγουδιστές.

Αυτή την εκδήλωση ο Δήμος μας,την πλήρωσε,με απευθείας ανάθεση σε εταιρείες,15.000 ευρώ (με ΦΠΑ) την στιγμή που,λίγες μέρες πριν,ο Δήμος Βριλησσίων την ίδια ακριβώς συναυλία με τα ίδια μέσα και με τους ίδιους ακριβώς καλλιτέχνες την πραγματοποίησε με 7200 ευρώ (με ΦΠΑ).

Σε ερώτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 31 Ιουλίου 2024 προς τον Δήμαρχο κ.Μυλωνάκη ΓΙΑΤΙ ο Δήμο μας την ίδια ακριβώς εκδήλωση την πλήρωσε με διπλάσια τιμή απ’ ότι ο Δήμος Βριλησσίων,ο κ.Μυλωνακης απέφυγε να απαντήσει,λέγοντας διάφορα ακατάληπτα πράγματα.

Ο κ.Μυλωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Ξενάκης είναι υπόλογοι απέναντι στους δημότες για το δημόσιο χρήμα που τους εμπιστεύτηκαν να διαχειριστούν και οφείλουν να απολογηθούν. Πολιτικά υπόλογοι είναι και όσοι από την παράταξή τους συμφωνούν με τις περίεργες και προκλητικές πρακτικές του Δημάρχου και σιωπούν.

Οι πρακτικές αυτές, περασμένων δεκαετιών του αλήστου μνήμης «πασοκικού» παρελθόντος,στις οποίες είναι εθισμένος ο κ. Μυλωνάκης,,θα βρουν απέναντί τους την άμεση αντίδρασή μας με κάθε νόμιμο τρόπο.

Γραφείο τύπου

Δημοτικής Παράταξης

” Όραμα για την Αγία Παρασκευή”

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.