Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Νίκη των Πολιτών «Νίκη Πολιτών»: Εκδήλωση κόστισε στο Δήμο μας τριπλάσια από άλλο Δήμο

«Νίκη Πολιτών»: Εκδήλωση κόστισε στο Δήμο μας τριπλάσια από άλλο Δήμο

Φέτος στον Δήμο μας Δήμος Αγίας Παρασκευής,αλλά και στον Δήμο Κρωπίας (Κορωπίου) παρουσιάστηκε, με διαφορά λίγων ημερών,η ίδια Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Το μαγικό κλειδί» της πολύ γνωστής ηθοποιού, κ. Κάρμεν Ρουγγέρη.

Όμως,για αγνώστους λόγους,το κόστος της παράστασης ήταν διαφορετικό στους δυο Δήμους.

Η παράσταση δηλαδή,στο Δήμο Κρωπίας είχε κόστος 3.500€ συν ΦΠΑ ενώ η αντίστοιχη του Δήμου Αγίας Παρασκευής είχε κόστος 9.032 ευρώ συν ΦΠΑ!

Καταθέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις δυο αναθέσεις – συμβάσεις,που εδώ τις βλέπετε σε φωτογραφίες από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ.Στην ανάθεση του Δήμου μας μάλιστα,υπάρχουν και άλλες δυο εκδηλώσεις.

Ερωτάται ο κ. Μυλωνάκης, όπως και ο Αντιδήμαρχος κ. Ξενάκης:

1.Πώς δικαιολογούν ότι εμείς πληρώνουμε,για την ίδια ακριβώς παράσταση,τριπλάσια σχεδόν χρηματα απ’ ό,τι το Κορωπί και ποιος συνέταξε την εισήγηση;

2.Ποια η σχέση τους με τον ιδιοκτήτη της Εταιρείας (στέλεχος της πρ. Δημοτικής αρχής Νέας Σμύρνης), στον οποίο έδωσαν την απευθείας ανάθεση;

Έχουμε και άλλες «δοσοληψίες» με την ίδια Εταιρεία;

ΥΓ:Δεν κριτικάρουμε τις Πολιτιστικές επιλογές του Δήμου.

Συγκρίνουμε τα κόστη και απαιτούμε αυστηρό έλεγχο και όχι διασπάθιση χρημάτων.

1η Αυγούστου 2024

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.