Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας 2024-2025 της “SANTA”

Βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας 2024-2025 της “SANTA”

Καλούμε τον κόσμο της Αγίας Παρασκευής να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας και αυτή τη σεζόν ώστε να ζήσουμε όλοι μαζί ακόμη σπουδαιότερες στιγμές! Ενισχύστε την Santa αποκτώντας τώρα Εισιτήριο Διαρκείας για τη σεζόν 2024-2025

Για αγορά του εισιτηρίου διαρκείας μπορείτε να στέλνετε email : paesanta@gmail.com , μηνυμα στα Social media της ομάδας μας( Facebook, Instagram) , μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του ΔΣ και τις επόμενες μέρες θα σας ανακοινώσουμε και σημεία πώλησης στη πόλη μας.

Το αντίτιμό τους ανέρχεται στην προσιτή τιμή των 60 Ευρώ και μπορείτε να κάνετε κατάθεση και τραπεζικά με τα παρακάτω στοιχεία:
IBAN: GR6001720100005010030476399
ΤΡΆΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Σας περιμένουμε όλους!
Όλοι είμαστε SANTA
Μη λείψει κανείς, δείξε ότι είσαι κι εσύ παρόν!! 

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.