Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Φυσάει Κόντρα για την Αγία Παρασκευή “Φυσάει Κόντρα”: Τα τραπεζοκαθίσματα από την πλατεία Αγ. Τριάδος έφυγαν!

“Φυσάει Κόντρα”: Τα τραπεζοκαθίσματα από την πλατεία Αγ. Τριάδος έφυγαν!

Ο αγώνας των κατοίκων, των συλλόγων, των συνελεύσεων και στεκιών γειτονιάς, των δυνάμεων της δυναμικής αντιπολίτευσης, σε δικαστήρια, σε δημοτικά συμβούλια και κυρίως στον δρόμο, ο αγώνας όλων μας έπιασε τόπο!

Επόμενα βήματα να φύγει ο πλαστικός χλοοτάπητας, να ανοίξει ο δήμος το πότισμα που έκλεισε για να εξυπηρετήσει την εμπορευματοποίηση και φυσικά όλοι και όλες μαζί να φροντίσουμε το παρτέρι και η πλατεία να μείνουν ελεύθερα.

Συνεχίζουμε δυναμικά για πλατείες ελεύθερες, προσβάσιμες, πράσινες, μέρη για όλους και όλες!

Όταν σπάμε την απομόνωση του προαστίου, όταν μιλάμε και δεν μένουμε σιωπηλοί και σιωπηλές, όταν συναντιόμαστε και δρούμε συλλογικά μπορούμε να πετυχαίνουμε νίκες για την πόλη και την ζωή μου αξίζει!

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.