Τροποποίηση ωραρίου σε δύο βρεφονηπιακούς σταθμούς (Αισώπου και Βορρά), στις 12/7, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του Δήμου

Ενημερώνουμε τους πολίτες πως αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου, λόγω της στάσης εργασίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με τη στήριξη του Συνδικάτου Εργαζομένων Α & Β Βαθμού Αυτοδιοίκησης Περιφέρειας  Αττικής, από τις 07:00π.μ έως και τις 11:00πμ, θα τροποποιηθεί το ωράριο λειτουργίας στον Δ’ Βρεφονηπιακό Σταθμό της οδού Αισώπου και στον Α’ Βρεφονηπιακό Σταθμό της οδού Βορρά.

Ειδικότερα οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας, αύριο Παρασκευή 12/7/2024, θα λειτουργήσουν ως εξής:

  • Β’ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΛΑΔΩΝΟΣ , Γ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ- ΠΑΡΟΥ,Ε΄ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ : Λειτουργούν κανονικά
  • Δ’ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΑΙΣΩΠΟΥ : Θα λειτουργήσει από τις 11.00πμ. και μετά
  • Α’ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΒΟΡΡΑ: Τα βρεφικά Τμήματα λειτουργούν κανονικά. Τα νηπιακά Τμήματα θα λειτουργήσουν από τις 11.00πμ. και μετά.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.