Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ T.V Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής θα διεξαχθεί με μεικτό τρόπο δια...

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής θα διεξαχθεί με μεικτό τρόπο δια ζώσης στις 15/7

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Ν3852/10  όπως συμπληρώθηκε και ισχύει από το άρθρο 7 του Ν. 5056/23 σας προσκαλώ σε Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου  2024 η οποία θα διεξαχθεί με μεικτό τρόπο δια ζώσης στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη στις 15.07.2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί με τα ίδια θέματα της Ειδικής συνεδρίασης Λογοδοσίας της 10ης Ιουλίου 2024, που δεν πραγματοποιήθηκε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

  1. Παρακαλείστε το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 12/7/2024 στις 11:00πμ να δηλώσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimotiko.symboulio@agiaparaskevi.gr τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχετε στο δημοτικό συμβούλιο (δια ζώσης ή με τηλεδιάσκεψη).

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.