Απάντηση 2 εκ. ευρώ από το Δήμαρχο Γ. Μυλωνάκη στον Γιάννη Σταθόπουλο

.

Και οι δημόσιες αντιπαραθέσεις συνεχίζονται μεταξύ του Δημάρχου κ. Γιάννη Μυλωνάκη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Σταθόπουλου. Αυτή τη φορά ο κ. Μυλωνάκης έδωσε μια απάντηση 2 εκατομμυρίων ευρώ στην ανακοίνωση της “Νίκης πολιτών”.

//////////

«Νίκη Πολιτών»: Υπάρχουν 2 εκατ. ευρώ επιπλέον στο Ταμείο – Τεράστιο λάθος της Δημοτικής αρχής Μυλωνάκη

Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερωθήκαμε, στην συνεδρίαση της τελευταίας Δημοτικής επιτροπής (10/7), ότι η Δημοτική αρχή είχε «ξεχάσει» ότι έχουμε στο ταμείο μας 2 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον.

Ο κ. Μυλωνάκης, που διαλαλούσε παντού τα άδεια ταμεία που παρέλαβε, μας ενημέρωσε ότι από λάθος εγγραφή κωδικών ανακάλυψαν αυτή την τεράστια οικονομική διαφορά!

Πως να σχολιάσει κανείς αυτό το λάθος;

Λυπούμαστε πραγματικά και απαιτούμε μια συγγνώμη στο λαό της Αγίας Παρασκευής.

11 Ιουλίου 2024

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

//////////////////////

Εμείς το λάθος το βρήκαμε. Δεν το κάναμε κ. Σταθόπουλε

Είμαστε πεπεισμένοι πια, πως ο επικεφαλής της παράταξης «Νίκη Πολιτών» κ. Γιάννης Σταθόπουλος βρίσκεται σε μόνιμο vertigo.

Από  την εμμονή του να διαφωνεί ντε και καλά με κάθε λέξη ή απόφαση του Δημάρχου, άκριτα και αφιλτράριστα, και να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, ταυτίζεται με την κακοδιοίκηση του παρελθόντος και  αποδίδει ευθύνες όπου να ναι και για ότι να ναι.

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε ότι η αποστροφή του Δημάρχου στην πρόσφατη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για τα επιπλέον 2 εκ. ευρώ τα οποία  συμπεριλαμβάνονται πλέον στον προϋπολογισμό μετά τη διαπίστωση του λάθους που είχε κάνει η προηγούμενη διοίκηση, θα του έδινε  «τροφή» να εγκαλεί  και πάλι τη νέα δημοτική αρχή; Και  μάλιστα να  την καλεί  να ζητήσει και συγγνώμη, γιατί άραγε; Που βρήκε το λάθος που έκαναν οι προηγούμενοι;

Τρικυμία εν κρανίω κ. Σταθόπουλε και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν και ο κ. Σταθόπουλος ακόμα καλύτερα, ότι ο προϋπολογισμός που συντάχθηκε επί δημαρχίας Ζορμπά επίτηδες δεν ψηφίστηκε, για να δημιουργήσει πρόβλημα στη νέα διοίκηση.

Σχετικά με το θέμα των 2 εκ. ευρώ, μία και μόνη αλήθεια υπάρχει. Αφού έγινε ενδελεχής έλεγχος αυτούς τους μήνες από τη νυν διοίκηση σε συνεργασία με τις υπηρεσίες, βρέθηκε το λάθος το οποίο ήταν δείγμα προχειρότητας και τσαπατσουλιάς της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Να σημειώσουμε  σε αυτό το σημείο πως συνεχίζεται κανονικά ο διαχειριστικός  έλεγχος την ολοκλήρωση του οποίου, αναμένουμε μέσα στο καλοκαίρι.

Τέλος και με αφορμή το σοβαρό αυτό λάθος που έγινε από την προηγούμενη διοίκηση αλλά και άλλες εμφανείς αδυναμίες του Δήμου, δικαιώνονται για άλλη μία φορά και μάλιστα με απόλυτο τρόπο, οι επιλογές της νέας δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε μετακινήσεις προσωπικού αξιολογώντας τις ανάγκες του Δήμου,  νέο ΟΕΥ, στη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού και άλλα πολλά. Στόχος μας είναι να έχουμε  πλέον έναν σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο, που θα εξυπηρετεί τους πολίτες κατά  τον καλύτερο τρόπο. 

Λυπούμαστε ειλικρινά που σε όλες αυτές τις αναγκαίες αλλαγές ο κ. Σταθόπουλος έχει επιλέξει να είναι απέναντι και να στηρίζει, στην πράξη, την κακοδιοίκηση και την αναποτελεσματικότητα.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.