“ΕΝΕΒΑΠ”: Εκλογοαπολογιστική  Γ.Σ.  για  την ανάδειξη των νέων διοικητικών του  οργάνων στις 12/8

Το Δ.Σ. της  ΕΝΕΒΑΠ  σας προσκαλεί  στην εκλογοαπολογιστική του  Γ.Σ.  για  την ανάδειξη των νέων διοικητικών του  οργάνων τη Δευτέρα 12 Αυγούστου  2024 και ώρα  15:30. στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.  Σε περίπτωση μη απαρτίας 2η ημερομηνία ορίζεται σύμφωνα με το καταστατικό μια βδομάδα μετά 19 Αυγούστου 2024 στο ίδιο πάντα μέρος και ώρα.  Αν δεν υπάρξει και πάλι απαρτία τότε   3η ημερομηνία και τελική (όπου πραγματοποιείται με όσα μέλη είναι  παρόντα τακτοποιημένα)  ορίζεται η 26 Αυγούστου 2024 στο ίδιο πάντα μέρος  και ώρα.

  • Οι υποψηφιότητες των μελών θα γίνονται δεκτές ως και την 5 Αυγούστου 2024 όπου και  θα εγκριθούν από το Δ.Σ.

ΘΕΜΑΤΑ

  1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.
  2. Ερωτήσεις – τοποθετήσεις
  3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                      ΤΑΡΛΑΣ ΜΑΚΗΣ                    ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.