«Πλημμύρισαν» την πλατεία Άη Γιάννη για τη συναυλία των Underground Frequencies, με την υποστήριξη του Δήμου

Γιάννης Μυλωνάκης: «Γέμισε σήμερα η ολοκαίνουρια πλατεία μας με χορό και μουσική και νεανικό παλμό. Η πόλη μας «ζωντανεύει»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  χθες το βράδυ, Παρασκευή 28 Ιουνίου, στην αναβαθμισμένη πλατεία Αη Γιάννη, η συναυλία των Underground Frequencies, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Εκατοντάδες νέοι έσπευσαν να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν τη νεανική μπάντα που από αποτελείται από νέους και παθιασμένους καλλιτέχνες, γεμάτους όρεξη για τη μουσική και την έκφραση.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης καλωσόρισε τους μουσικούς επισημαίνοντας πως τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες καθώς φέρνουν τους νέους πιο κοντά, με όχημα τη μουσική. «Η πόλη μας «ζωντανεύει» και χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τόσα νέα παιδιά μαζεμένα, εδώ στην ολοκαίνουρια πλατεία μας. Θέλω να απευθύνω ξανά έκκληση σε όλους να την προστατεύσουμε και να τη διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση προκειμένου να τη χαιρόμαστε όλοι, μικροί και μεγάλοι αλλά  και να απολαμβάνουμε ξεχωριστές εκδηλώσεις όπως η σημερινή. Συγχαρητήρια σε όλους» τόνισε.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.