Νίκος Ζόμπολας: Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Σάρκουλας

Είχα προειδοποιήσει εγκαίρως για την διάλυση του έργου της ανέγερσης του νέου δημαρχείου μας με τις τοποθετήσεις μου στο ΔΣ το 2022 μετά την απόφαση της ΟΕ της περιφέρειας, ο μόνος από την τότε δημοτική αρχή. Την προανάγγειλα και σε συνέντευξη μου προσφάτως. Είναι προφανές ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, πρωτίστως αμέλειας, αλλά και από λάθη και παραλείψεις. Είναι προφανές ότι την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Σάρκουλας και απορώ πως έχουν το κουράγιο να βγάζουν και ανακοινώσεις. Η αποκλειστική διαχείριση από τους ίδιους, των εργασιών του συγκεκριμένου έργου αλλά και όλων των μεγάλων έργων που επίσης οδηγούνται σε διάλυση όπως το κολυμβητήριο και το Γιαβάσειο ήταν σαφής.

Η χθεσινή τοποθέτηση του νυν περιφερειάρχη κ.Χαρδαλιά στο ΠΣ, βάζει την συζήτηση στην σωστή κατεύθυνση και αναζητούνται οι ευθύνες και τα λάθη αρμοδίως και με ΝΕΑ δημοπράτηση του έργου, ώστε να μην έχουμε πάλι τα ίδια εμπόδια.

Είναι ώρα να δούμε τα λάθη μας, να κάνουμε αυτοκριτική και να δουλέψουμε για να βρεθούν λύσεις και όχι να βγάζουμε ανακοινώσεις.

ΝΙΚΟΣ ΖΟΜΠΟΛΑΣ

π.Αντιδήμαρχος Αγίας Παρασκευής 

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.