«Τέλος» και επίσημα η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας «Αυγή» – Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου

«Στο πλαίσιο του οικονομικού εξορθολογισμού και με δεδομένη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, σε συνεννόηση με τον βασικό μέτοχο, την αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή» με σκοπό την αναβάθμιση της κυριακάτικης έκδοσης και της ιστοσελίδας “avgi.gr”», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΣ της «Αυγής» για την αναστολή της καθημερινής έκδοσης της εφημερίδας.

Όπως αναφέρει το ΔΣ, «σημειώνουμε ότι τα τελευταία χρόνια, σε συνάρτηση και της επικρατούσας κατάστασης στα έντυπα μέσα, οι πωλήσεις της καθημερινής έντυπης έκδοσης σ΄ όλη τη χώρα δεν ξεπερνούν κατά μέσο όρο  τα 750 φύλλα ημερησίως» και καταλήγει με την επισήμανση: «Το διοικητικό συμβούλιο θα παρουσιάσει το πλάνο του για τον εκσυγχρονισμό του Μέσου και τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Καλούμε τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες που αποτελούν διαχρονικά τη δύναμη της εφημερίδας, να τη στηρίξουν και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.