Ο Κώστας Ρακιντζής του ΑΣΑΠ στην 1η θέση στον 16ο Ποδηλατικό Γύρο Νεμέας 2024

Photo// Petros Gkotsis

Το λιοντάρι της Αγίας Παρασκευής, Κωνσταντίνος Ρακιτζής, μεγάλος νικητής του αγώνα “16ος Ποδηλατικός Γύρος Νεμέας 2024” που συνδιοργανώθηκε από την ΠΕΠΑ – Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών & Ερασιτεχνών και τον Πανερυθραϊκό.

Μετά από 3 χρόνια που δημιουργήθηκε το αγωνιστικό τμήμα ποδηλασίας του Α.Σ. Αγίας Παρασκευής, ο αθλητής μας κατέλαβε την 1η θέση Γενικής σε αγώνα αντοχής – Gran Fondo, ανάμεσα σε 176 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Αλέξανδρου Ηλιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδηλάτης μας, Κωνσταντίνος Ρακιτζής, μετά τη 2η θέση στο 1ο Γύρο Λιβαδειάς και την 1η θέση στη διαδρομή The Ride – L’ Etape Greece by Le Tour de France και την κατάκτηση της κίτρινης και πουα φανέλας, κατέλαβε την 1η θέση Γενικής στον αγώνα με χρόνο 2:01:17.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.