Δίκτυο Πολιτών  Χολαργού – Παπάγου: «Κάλεσμα σε νυχτερινή διαδρομή με τη γραμμή «400» του ΟΑΣΑ

.

Η νέα νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή «400» του Ο.Α.Σ.Α. (Πειραιάς – Στ. Δουκίσσης Πλακεντίας) ξεκίνησε τη λειτουργία της λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της 19ης Μαΐου 2024.

Έτσι εξυπηρετείται, για πρώτη φορά ο άξονας της Λεωφόρου Μεσογείων, οι εργαζόμενοι με νυχτερινές βάρδιες και η νεολαία των Δήμων της περιοχής μας τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Πρόταση / αίτημα που καταθέσαμε στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.) τον Μάιο 2019, διεκδικήσαμε επί σειρά ετών και υλοποιήθηκε τελικά στις 19 Μαΐου 2024. Μια μέρα ιδιαίτερης ικανοποίησης για μας και φυσικά δώσαμε το «παρών» στο πρώτο δρομολόγιο της νέας γραμμής. Θα επανέλθουμε επί του θέματος πιο αναλυτικά προσεχώς.

Επειδή η νέα γραμμή συμπλήρωσε ένα μήνα λειτουργίας, θέλουμε να διαπιστώσουμε στην πράξη το βαθμό εξυπηρέτησης και ικανοποίησης του επιβατικού κοινού και κατ’ επέκταση την επιτυχία της γραμμής. Αξιοσημείωτο στοιχείο του ενδιαφέροντος για τη νέα γραμμή είναι το γεγονός ότι το βίντεο με το πρώτο δρομολόγιο έχει ξεπεράσει, μέχρι σήμερα, τις 53.000 προβολές.

Λόγω, λοιπόν, και της ζέστης που επικρατεί, σας προσκαλούμε να δοκιμάσουμε μαζί τη νέα γραμμή με μια νυχτερινή βόλτα μέχρι το λιμάνι του Πειραιά, για λίγη δροσιά και μια παγωμένη μπύρα κοντά στη θάλασσα.

Παραθέτουμε τον Πίνακα των δρομολογίων, με Αφετηρία την Πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά και Τέρμα το Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Καλές βόλτες και καλές νυχτερινές διαδρομές !!

22/06/2024

Για το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ  Χολαργού – Παπάγου

Περικλής Ζήκας

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.