Όλα έτοιμα από τον επιχειρηματία στο παρκάκι της Αγίας Τριάδος

.

Εστάλη από αναγνώστη μας:

Ταρτάν γλάστρες τραπέζια καρέκλες όλα έτοιμα απο την επιχείρηση στο παρκάκι της Αγίας Τριάδος

Συνεχίζουν οι εργασίες χωρίς σεβασμό!!

Χωροταξικά ο κάθε χώρος έχει σχεδιασθεί να εξυπηρετήσει αρμονικά όλους μας.

Κάποιοι όμως, εξαιτίας της ανάτασης που τους δίνει η οποιαδήποτε εξουσία, προχωρούν σε ενέργειες που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας, εμάς και των παιδιών μας.

Μνημονεύουν ότι είναι εκλεγμένοι από την πλειοψηφία, γιατί το ερμήνευσαν ότι ψιχαλίζει!

Νικητής σε όλες τίς εκλογές ήταν η αποχή!!!

Δεν ακούει όμως και ή κεντρική πολιτική σκηνή ;

Ή κάθε επιχείρηση έχει στόχο την επέκταση, για την αύξηση του κέρδους!

Εμείς οι κάτοικοι το ευχόμαστε από καρδιάς αλλά και οι δύο, όταν ήρθαμε ξέραμε στους χώρους μας. Διαθέσαμε τα χρήματα μας για αντίστοιχης ποιότητας- αξίας ακίνητα.

Ιδανικό για τέτοιου είδους επιχειρήσεις είναι εκτός του αστικού ιστού, που δεν καταστρέφει το λιγοστό πράσινο και που διαθέτει δυνατότητα ιδιωτικού χώρου στάθμευσης, ώστε να μην επιβαρύνεται επιπλέον η περιοχή, στην οποια αντιμετωπίζουν ήδη πρόβλημα στάθμευσης οι κάτοικοί της.

Εύχομαι να επικρατήσει ο σεβασμός στη φύση και στον άνθρωπο.

Mantzoros Giannis

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.