Η Γειτονιά του Συλλόγου Τσακού γιόρτασε

Η γειτονιά γιόρτασε!

Μια καταπληκτική ποιοτική βραδυά με συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων ζήσαμε την Κυριακή στην εκδήλωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ, στο προαύλιο του φιλόξενου 3ου Δημοτικού Σχολείου. Απολαύσαμε την χορωδία του Συλλόγου Αλληλεγγύη για όλους, τα χορευτικά τμήματα latin και παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας και την 8μελή ορχήστρα με λαικό ρεμπέτικο και δημοτικό πρόγραμμα.

Τον χώρο στόλισαν τα έργα των παιδιών των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας. Στην γιορτή μας παραβρέθηκαν οι πρώην Δήμαρχοι και Δημ. Σύμβουλοι Σταθόπουλος Γιάννης και Ζορμπάς Βασίλης, η αντιδήμαρχος Γάκη Άννα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σάρκουλας Βασίλης, Τσιμπουκάκης Ηλίας και Σταματάκη Ελίνα.  

Σύλλογος Κατοίκων Τσακού

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.