Η απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που βάζει τελεία στο έργο του Δημαρχείου

.

Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την έκβαση του έργου ανέγερσης του νέου Δημαρχείου, ορίστε και η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής όπως ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Στις 21-12-2020 υπεγράφη η σύμβαση του έργου μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της εταιρείας ΕΡΕΤΒΟ ΑΕ και μετά από σχεδόν τέσσερα έτη, αντί να έχουμε ένα ολοκληρωμένο Δημαρχείο, βρισκόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας με ένα άδειο εργοτάξιο στο κέντρο της πόλης. Κακές πρακτικές; Λάθος εκτιμήσεις; Ευθύνη της Περιφέρειας ή του Δήμου; Όπως και να έχει, υπήρξε μια χαλαρότητα και από τις δύο πλευρές κατά τα φαινόμενα. Ο νυν Περιφερειάρχης κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για ΛΑΘΟΣ τοπογραφικό διάγραμμα και μη διόρθωσή του παρά τις έγγραφες οχλήσεις προς το Δήμο Αγίας Παρασκευής. Μιλάει επίσης και για απόδοση ευθυνών. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πληρώσουν πραγματικά όσοι ολιγώρησαν και να γίνει αυτό παράδειγμα για τους επόμενους.

Όπως πάντα το aparaskevi-images.gr σας δίνει πρώτο τις μεγάλες ειδήσεις του Δήμου

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.