Παρέδωσε την προεδρία του ΣΠΑΥ ο Κωνσταντάτος…!

Την παραίτησή του από την προεδρία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) ανακοίνωσε και επίσημα ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Ο κατά κοινή ομολογία πετυχημένος πρόεδρος του ΣΠΑΥ ανέλαβε πλέον πρόεδρος του νεοσυσταθέντος Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων (ΕλΔΑΠ), στο οποίο συμμετέχουν ήδη 130 δήμοι…!

Τη θέση του στον ΣΠΑΥ παίρνει, ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

«Ένας κύκλος έκλεισε (ΣΠΑΥ)… Ένας νέος οραματικός κύκλος ανοίγει (ΕλΔΑΠ). Ο,τι εξήγγειλα τότε και ό,τι δεσμεύτηκα, απέναντι στους Δήμους – Μέλη, στις Εθελοντικές Οργανώσεις και στο λαό που ζει και αναπνέει πέριξ του Υμηττού, το πράξαμε στο ακέραιο! Με πολύ μεράκι, κόπο και δουλειά», δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος αναφερόμενος στον διάδοχό του πρόσθεσε πως «ο Ισίδωρος Μάδης, Δήμαρχος Παιανίας που θα συνεχίσει στην Προεδρία του ΣΠΑΥ είμαι βέβαιος ότι θα σταθεί αντάξια και θα προσφέρει πολλά περισσότερα τα επόμενα χρόνια»…!

Πηγή: epoli.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.