Μια νέα συνέντευξη του Νίκου Ζόμπολα στο APimages που θα προκαλέσει αντιδράσεις (VD)

.

Η «καυτή πατάτα» στα χέρια του Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη

Ποιος, σύμφωνα με τον Νίκο Ζόμπολα, είναι «υπό κηδεμονία»;

Μια νέα συνέντευξη στο aparaskevi-images.gr και στη Λένα Μαρκή έδωσε την 1η Ιουνίου ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Ζόμπολας. Ο κ. Ζόμπολας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους αγαπημένους συνομιλητές του Images γιατί καυτηριάζει θέματα και δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Υπήρξε ξεκάθαρος για το μέλλον του νέου Δημαρχείου, του κολυμβητηρίου και του Γιαβασείου.

Μίλησε για τα καλά και τα άσχημα της νέας δημοτικής Αρχής. Πότε τελειώνει η περίοδος χάριτος;

Σχολίασε και την αντιπολίτευση. Κάποιος επικεφαλής ξεχωρίζει και κάποιος άλλος είναι “υπό κηδεμονία” σύμφωνα με τον κ. Ζόμπολα.

Ευθύς και χωρίς παρωπίδες ο πρώην αντιδήμαρχος αναφέρθηκε με αυστηρότητα στην πρώην παράταξή του, στο έργο, τις ευθύνες της και τη συνέχειά της.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να ακούσετε τις σημαντικές λεπτομέρειες που θα σχολιαστούν.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.