Λύθηκε το μυστήριο με τους κλειδωμένους καφέ κάδους

Photo//aparaskevi-images.gr

Μεγάλη είναι η απορία των δημοτών όταν διαπιστώνουν ότι οι καφέ κάδοι που τοποθετήθηκαν από την υπηρεσία Καθαριότητας στους δρόμους της πόλης είναι κλειδωμένοι. Πρόκειται για τους κάδους ρίψης βιοαποβλήτων των οποίων η επανάκαμψη έγινε από τις 17 Μαΐου 2024.

Με πρόσφατη ανακοίνωση του Τμήματος Καθαριότητας που διανεμήθηκε στους κατοίκους διευκρινίζονται τα εξής:

Αρχικά τοποθετήθηκαν για την εξυπηρέτηση των παρακείμενων επιχειρήσεων που παράγουν βιοαπόβλητα.

Στους καφέ κάδους συλλέγονται υπολείμματα τροφών (φρούτα, λαχανικά, υπολείμματα μαγειρεμένου κρέατος και ψαριών, ζυμαρικά, κ.α.). Ο Δήμος πραγματοποιεί την αποκομιδή με ειδικό απορριμματοφόρο με σύστημα πλύσης κάδου.

Όποια νοικοκυριά επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλέφωνο 213 2004500 ή μέσω e-mail: kathariotita@agiaparaskevi.gr ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας και να προμηθευτούν το κατάλληλο κλειδί για το άνοιγμα του καφέ κάδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.