Αλλάζουμε: Η πολιτική αντιπαράθεση χρειάζεται επιχειρήματα και όχι χαρακτηρισμούς κύριε Τσιαμπά

«Η Δημοτική Αρχή δε ζήτησε καμία πίστωση χρόνου ή περίοδο χάριτος από κανέναν, παρά το γεγονός πως η πραγματικότητα που αντικρίσαμε ήταν πολύ δυσμενέστερη από εκείνη που εκτιμούσαμε ότι θα παραλάβουμε.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες η Δημοτική Αρχή παρά το ότι δέχεται συντονισμένο κύμα επιθέσεων για να φθαρεί η ισχυρή εντολή που έλαβε από τους δημότες, επιλέγει να μην απαντά κάθε φόρα που προκαλείται.

Όμως υπάρχουν και όρια στην πολιτική αντιπαράθεση τα οποία εν προκειμένω ο κ. Τσιαμπάς ξεπέρασε συκοφαντώντας το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη χαρακτηρίζοντάς τον σε κάθε ευκαιρία ως ψεύτη, αλαζόνα ή άνθρωπο χωρίς συστολή.

Ενδεικτικά από ανακοινώσεις του:

16-3-2024 – Οι ψεύτικοι «εντυπωσιασμοί» του κ. Μυλωνάκη – Ουδέν ψευδέστερο

20-3-2024 – Συνόδευσε, μάλιστα, τις παραπάνω ανακρίβειές του

14-4-2024 – ή έχει άγνοια ή λέει ψέματα – Είναι παράνομο, είναι ντροπή και ηθικά απαράδεκτο – υπέρμετρη αλαζονεία

13-5-2024 – Με υπερβολές & ψέματα στηρίζει την θεωρία της καμένης γης – θα στηριχθεί στο λαϊκισμό, την διαστρέβλωση της αλήθειας και το ψέμα – από τα διαδοχικά ψέματά του – για να στηριχθούν οι ψεύτικες κατηγορίες – “Μπορείς να ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, ΑΛΛΑ ΌΧΙ όλους για πολύ καιρό”

18-5-2024 – Πάλι ψεύδεται ο κ. Μυλωνάκης – ψεύδεται και μάλιστα ασύστολα – Είναι καταφανέστατο το ψέμα του κ. Μυλωνάκη, ο οποίος συστηματικά – χρησιμοποιεί το σύνθημα της Καμένης Γης, σύνθημα που χρησιμοποίησε και το κόμμα του (ΠΑΣΟΚ) το 1981

Ταυτόχρονα με τον τρόπο αυτό προσβάλλει ολόκληρη τη δημοτική ομάδα. Άλλωστε υπάρχουν φορές που απευθύνεται σε στελέχη της Δημοτικής Αρχής με στόμφο. Του θυμίζουμε ότι με την ίδια κομπορρημοσύνη ξιφουλκούσε υπέρ του κ. Μουστόγιαννη σε βάρος του Δημάρχου και διαψεύστηκε. Ομοίως επιχείρησε να εκθέσει αρχηγό παράταξης με το θέμα των ΚΑΕΚ των πλατειών και εξετέθη ακόμη μια φορά. Συνιστούμε στον κ. Τσιαμπά να είναι προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς που επιλέγει διότι η ανοχή έχει όρια, είτε δρα αυτοβούλως είτε εξυπηρετώντας τρίτους».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.