Αγία Παρασκευή: Οδηγός μπήκε με φλεγόμενο αμάξι σε βενζινάδικο στη Μεσογείων

Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά το βράδυ της Κυριακής (19/05) στη λεωφόρο Μεσογείων, με την οδηγό να μπαίνει σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να ζητήσει βοήθεια…

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς ένα ΙΧ έπιασε φωτιά πάνω στη Λεωφόρο Μεσογείων και η οδηγός μπήκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να ζητήσει βοήθεια.

Τόσοι οι υπάλληλοι του πρατηρίου, όσο και οι περαστικοί προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο οχήματα της Πυροσβεστική με 6 πυροσβέστες και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στο βενζινάδικο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.