Με την εξαιρετική συνεργασία ΣΠΑΥ και Δήμου Αγίας Παρασκευής έγινε πλήρωση της νέας μεγάλης δεξαμενής στη θέση Τρίστρατο

Ολοκληρώσαμε την πλήρωση της νέας μεγάλης δεξαμενής του ΣΠΑΥ στη θέση Τρίστρατο, στον βόρειο Υμηττό, με την εξαιρετική συνεργασία του ΣΠΑΥ με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον 12ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.

Πλέον ο βόρειος τομέας του Υμηττού ενισχύθηκε με επιπλέον 130 τόνους νερό, σε ένα τόξο από τον Χολαργό και την Αγία Παρασκευή, μέχρι τα Γλυκά Νερά και την Παιανία, με τις 4 νέες μεγάλες δεξαμενές που τοποθέτησε φέτος ο ΣΠΑΥ, προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα πυροσβεστικά οχήματα σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε καθημερινά στην πρόληψη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.