Διαθέσιμος ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Μιχάλης Γρηγοριάδης. Δεν κατεβαίνει με τη παράταξη “Μια γενιά μπροστά”

Την πρόθεσή του να συμμετέχει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 εξέφρασε με δημόσια δήλωσή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Μιχάλης Γρηγοριάδης. Στην επιστολή που μας έστειλε, διευκρινίζει ότι, δεν θα είναι υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά” όπως είχε ανακοινωθεί πριν ένα χρόνο περίπου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γρηγοριάδη:

ΔΗΛΩΣΗ

Τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκομαι κάτω από κανένα ψηφοδέλτιο δημοτικής παράταξης του δήμου μας.

Η ανακοίνωση της πρόθεσης μου να συμπορευτώ με το ψηφοδέλτιο του κυρίου Μουστογιαννη δεν ισχύει και του εύχομαι καλή επιτυχία. 

Οι εξελίξεις είναι διαρκείς και ο ζήλος μου να προσφέρω στα κοινά δεν σταματάει ποτέ.

Το πρόγραμμα του υποψήφιου Δημάρχου που είναι προς όφελος της πόλης και των δημοτών, θα με οδηγήσει στην μάχη των εκλογών για το Δήμο μας. 

Η Αγια Παρασκευή μας – η πόλη μας πρέπει να είναι το στολίδι της Αττικής. 

Απο την τοπική αυτοδιοίκηση έως και την κεντρική πολιτική με κάθε όπλο θα εξελίξουμε ακόμη παραπάνω το δήμο μας. 

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Δ ΜΙΧΑΗΛ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τοπικού συμβουλίου Νέων δήμου Αγίας Παρασκευής 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ Αγίας Παρασκευής “

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων