Ο χιονιάς πολιορκεί την Αττική & την Αγία Παρασκευή (VD)

οδός ΙΘΩΜΗΣ

Μόλις μας ήρθε και μήνυμα από το 112

Επελαύνει η κακοκαιρία «Barbara» σε όλη τη χώρα και από νωρίς το πρωί της Κυριακής & Δευτέρας σφυροκοπά την Αττική, με αποτέλεσμα να το έχει ήδη «στρώσει» σε αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου και την Αγία Παρασκευή.

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει ότι από προχθές, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, και χθές Κυριακή με απόφαση του διευθυντή Τροχαίας Αττικής, τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του νομού Αττικής.

οδός ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ

Παράλληλα, σημειώνει ότι “παρόμοιες αποφάσεις έχουν εκδοθεί ή θα εκδίδονται και από άλλες αστυνομικές Υπηρεσίες, ανάλογα με την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων”.

Περισσότερες συμβουλές και οδηγίες για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας” και στους κατα τόπους Δήμους, μεγάλη προσοχή.

οδός ΙΘΩΜΗΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων