Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή Ας γνωρίσουμε τον Γιάννη Μυλωνάκη της εθελοντικής προσφοράς

Ας γνωρίσουμε τον Γιάννη Μυλωνάκη της εθελοντικής προσφοράς

Ο Γιάννης Μυλωνάκης είναι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε-ενεργοί πολίτες» και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής. Είναι παλιός γνώριμος, αφού ασχολείται με τα δημοτικά ζητήματα αρκετά χρόνια και μάλιστα πολύ ενεργά από τη θέση του προέδρου του ΟΑΔΑΠ αρχικά και στη συνέχεια ως δημοτικός σύμβουλος.

Ο Γιάννης Μυλωνάκης είναι ένας χαρακτήρας ήπιων τόνων που φροντίζει να προσφέρει στην πόλη όπως και από όπου μπορεί, είτε με δράσεις ομαδικές, είτε προσωπικά ο ίδιος.

Μια τέτοια είναι και η εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετέχει τακτικά. Παλαιότερα στην αιμοδοσία του Δήμου και τώρα σε αυτήν που διοργάνωσε το 7ο δημοτικό σχολείο.

Εθελοντικά κάθισε στην καρέκλα της αιμοδοσίας ενισχύοντας με το αίμα του τους συνανθρώπους του που το έχουν ανάγκη. Η προσφορά αίματος είναι καθήκον όλων μας, γιατί με μόλις δέκα λεπτά μπορεί να σωθεί μια ζωή. Αναγνωρίζοντας τον ιδιαίτερα σημαντικό αυτό σκοπό ο Γιάννης Μυλωνάκης πρωτοστατεί με την συμμετοχή του και δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους μας.

Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο που έκανε ο ίδιος δημόσια για την εθελοντική προσφορά:

«Όταν βλέπεις γονείς και εκπαιδευτικούς να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν τράπεζα αίματος στο σχολείο τους, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας που έχει διάθεση και όρεξη για προσφορά.

Αρκεί κάποιος να μπει μπροστά και να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Το έχει καταφέρει η εθελοντική ομάδα “Τι μπορώ να κάνω για σένα” και ιδιαίτερα η συντονίστρια Χριστιάννα Σπηλιώτη, γυμνάστρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου. Θερμά Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση της χθεσινής αιμοδοσίας.

Δεν γίνεται να μην αναφερθώ στην ψυχή του σχολείου, τον διευθυντή Γιάννη Λογοθέτη που με τιμά με την εμπιστοσύνη του ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης μας.

Ως νέα δημοτική αρχή θα δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη εθελοντικών δράσεων με άξονα τον άνθρωπο σε διάφορους τομείς».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.