Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Βράβευση του Αντιδημάρχου Τίμου Κωστόπουλου για το κοινωνικό του έργο

Βράβευση του Αντιδημάρχου Τίμου Κωστόπουλου για το κοινωνικό του έργο

Η βράβευση από τον κ. Μανώλη Καρανίκα

Η κοινωνική προσφορά στην εποχή μας αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες αλληλεγγύης και στήριξης των συνανθρώπων μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητάς τους. Οι λέσχες Lions έχουν ως σκοπό και στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο, στους βασικούς πυλώνες, τη φτώχεια, τη νεολαία, το περιβάλλον, το προσφυγικό και την υγεία με κύρια βάση την όραση και τον διαβήτη.

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν στις 4 Ιουλίου 2021 τρεις λέσχες Lions – Lions Asklipios-Medical, Athens Maroussi Lions Club, LIONS Αθηνών “Ροιάς” – την τιμητική του είχε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τιμολέων Κωστόπουλος. Ο κ. Κωστόπουλος τιμήθηκε για το κοινωνικό του έργο στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Αναγνωρίστηκε έτσι η προσφορά του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, η εξοικονόμηση κουπονιών για απόρους και η στήριξη που προσφέρει ενίοτε σε ευπαθείς πολίτες.  

Την βράβευση του κ. Κωστόπουλου έκανε ο κ. Μανώλης Καρανίκας (πρόεδρος της Λέσχης lions Αθηνών) που σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο αποτελεί τον πολιτικό του δάσκαλο. Ήταν ο άνθρωπος που τον έπεισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

Στην ομιλία του ο κ. Κωστόπουλος αφιέρωσε τη βραδιά με συγκίνηση στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά. Επίσης αναφέρθηκε η πιθανότητα συνεργασίας των Lions με το Δήμο Αγίας Παρασκευής σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.

Με τον υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη

Ο κ. Αντιδήμαρχος αναφέρει σε δημόσιο σχόλιό του:

«Να ευχαριστήσω την λέσχη lions που με τίμησε για την κοινωνική μου προσφορά στον Δήμο Αγίας Παρασκευής! Παραμένουμε ελεύθερα πνεύματα με προσφορά στον συνάνθρωπο. Καλεσμένος ήταν και ο Υπουργός κ. Κυριάκος Πιερρακάκης. Ο άνθρωπος που αναμόρφωσε το Ελληνικό Κράτος! Αφιερώνω αυτή την συγκινητική στιγμή στον Δήμαρχο της πόλης μας, τον Δήμαρχο της ουσίας και των έργων Βασίλη Ζορμπά που με τιμάει διαχρονικά με την εμπιστοσύνη του!

ΥΓ 1) Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα να με βραβεύσει ο πολιτικός μου δάσκαλος Μανώλης Καρανίκας. Ήταν ο άνθρωπος που με έπεισε να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική. Όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό γραφειάκι ακούγοντας τις οδηγίες του.

ΥΓ2) Στον Υπουργό που αναμόρφωσε το Ελληνικό Κράτος, αφιέρωσα μια φράση την οποία αφιερώνω και στον Πρωθυπουργό της χώρας γιατί ξέρω ότι θα τα καταφέρει: ΙF YOY WILL IT, IT IS NO DREAM!»