Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ T.V Μετά από πρόταση της Προϊσταμένης και του Αντιδημάρχου ψηφίστηκε ομόφωνα η μεταστέγαση...

Μετά από πρόταση της Προϊσταμένης και του Αντιδημάρχου ψηφίστηκε ομόφωνα η μεταστέγαση του ΚΕΠ (DOC)

Όπως ήδη είχαμε ενημερώσει υπήρξε πρόθεση μεταφοράς του Κ.Ε.Π. Αγίας Παρασκευής σε κατάστημα με μεγαλύτερο εμβαδόν για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Επί της ουσίας η πρόταση ξεκίνησε από την Προϊσταμένη του ΚΕΠ και πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, κ. Στέλλα Τζανίνη εκ μέρους των υπαλλήλων. Το θέμα ήρθε με εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Αργυρού στο δημοτικό συμβούλιο στην ημερήσια διάταξη της 9ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Αργυρού, ο τεχνικός ασφαλείας και ο γιατρός υπηρεσίας κρίνουν ότι ο υπάρχων χώρος δεν πληροί τις προϋποθέσεις λόγω των συνθηκών της πανδημίας και σε σχέση με τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς. Στην τωρινή κατάσταση οι πολίτες δεν εισέρχονται μέσα στο κατάστημα γιατί είναι μικρός ο χώρος του. Ως καταλληλότερος κρίνεται ο χώρος που είναι προς ενοικίαση στο ίδιο εμπορικό κέντρο, αλλά στην πρόσοψη προς τη Λ. Μεσογείων.

Όπως δήλωσε και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κονταξής το τίμημα είναι εύλογο για την περιοχή επειδή είναι πάνω στη Λ. Μεσογείων. Επίσης είναι θετικό ότι βρίσκεται απέναντι από το κτίριο του Δημαρχείου.

Ο κ. Αργυρός διευκρίνισε ότι το ενοίκιο του Κ.Ε.Π. πληρώνεται μεν από το Δήμο, αλλά στη συνέχεια το αντίτιμο έρχεται ως επιχορήγηση από το υπουργείο Εσωτερικών.

Το αίτημα έτυχε κοινής αποδοχής και εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.

Δημοσιεύεται το αίτημα της κ. Τζανίνη που εξηγεί αναλυτικά την κατάσταση.