Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Θανατηφόρο τροχαίο στην Λ. Μεσογείων & Ύδρας εξαιτίας παράνομης αναστροφής

Θανατηφόρο τροχαίο στην Λ. Μεσογείων & Ύδρας εξαιτίας παράνομης αναστροφής

Η παραβίαση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας οδήγησε σε ένα ακόμα θύμα.

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το ξημέρωμα της Πέμπτης 9/7/2015 (περίπου 5:00πμ)  με έναν νεκρό στη γωνία Λ. Μεσογείων και Ύδρας στην Αγία Παρασκευή. Αυτοκίνητο Ι.Χ. ερχόμενο με κατεύθυνση προς το Σταυρό, για να αποφύγει έτερο όχημα που έκανε παράνομα αναστροφή στο σημείο, έπεσε με ταχύτητα πάνω στο φανάρι με αποτέλεσμα το θάνατο του οδηγού.

Το φανάρι καταστράφηκε ολοσχερώς και αργότερα το μεσημέρι έγιναν εργασίας για την αποκατάστασή του.

Στο σημείο εκείνο και μέχρι τη γέφυρα του Σταυρού, ιδίως τις πρωινές ώρες που δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση οχημάτων, ενίοτε αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες και συχνά δεν τηρούνται οι οδοσημάνσεις. Αναφερόμαστε στο ύψος της πεζογέφυρας Γελαδάκη η οποία ακόμη δεν έχει δοθεί επισήμως σε χρήση, αν και πολλοί πεζοί τη χρησιμοποιούν αυτοβούλως.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.