Αρχική ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΟΔΑΠ Οι “ΤΡΩΑΔΕΣ” κλείνουν την αυλαία στο 6ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ

Οι “ΤΡΩΑΔΕΣ” κλείνουν την αυλαία στο 6ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε φέτος (2013) το 6ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αγ. Παρασκευής στις 7-14 Σεπτεμβρίου.

Η αυλαία έπεσε με κατάμεστες κερκίδες και την Αγιοπαρασκευιώτικη θεατρική ομάδα να αποδίδει με πολύ ταλέντο τις “ΤΡΩΑΔΕΣ” του Ευρυπίδη. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς και στο θεατράκι στο πρώην στρ. Σπυρούδη έγινε το αδιαχώρητο. Μόλις ξεκίνησε η παράσταση επικράτησε σιγή ώστε να απολαύσουν όλοι την καταπληκτική ερμηνεία των ερασιτέχνων ηθοποιών.

Όλη η εβδομάδα διάρκειάς του ήταν μια ευκαιρία για ενότητα και συνεργασία των διαφόρων Δήμων της Αττικής, να γνωρίσει ο κόσμος θεατρικά έργα και συγγραφείς. Και όπως αποδείχτηκε επιτεύχθηκε ο στόχος κρίνοντα από την συμμετοχή του κόσμου. Το φεστιβάλ διεξήχθει χωρίς προβλήματα και τελείωσε με μια είδηση, όπως ενημέρωσε ο κ. Παπασπύρος, δηλαδή την επαναδημιουργία του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου.

Η σκηνοθεσία του έργου έγινε από τον κ. Γιάννη Δεγαΐτη ο οποίος μίλησε για ένα θεσμό που πρέπει να συνεχιστεί. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και τόνισε προς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε αναμενόμενο αριθμό.